Válogatóverseny 2018

Válogatóverseny 2018
7
May

Idén először áll össze Magyar Freestyle BMX válogatott. Egyelőre kizárólag park kategória versenyzőiből áll a keret, mivel ezt a számot jelölte meg a UCI olimpiai számnak. A válogató versenynek a Pannonian Challange versenyt jelöltük meg, az ott szerzett eredmények képezik a rangsor alapját.

Miért egy horvát versenyen lehet bejutni?

Leginkább a pálya miatt, sajnos a hazaiak egyike sem hasonlít nemzetközi versenyek helyszíneihez, és a válogatottnak kinti pályákon kell bizonyítania majd. Továbbá minden körülmény olyan lesz mint bármelyik nemzetközi versenyen: tudni kell angolul a nevezéshez, tudni kell időben regisztrálni, kiigazodni a versenykiíráson, megszervezni a kijutást, és nem utolsó sorban megállni a helyed nemzetközi mezőnyben. 

Hányan jutnak be?

A válogatott keret 2018-ban 8 főből áll majd, ebből 6 felnőtt, 2 junior (14 év alatti).  A versenyen jelen lesz a BFH egy képviselője, aki figyelemmel kíséri majd a meneteket. Vétó joggal élhet az elnökség, amennyiben a legjobb hazai versenyzők egyike sérült \ egyéb okból nem tud jelen lenni a versenyen. A Felnőtt versenyzők PRO kategóriába nevezzenek, a Juniorok Amatőrbe!

A verseny weboldala: http://pannonian.hr/

A verseny facebook eventje: https://www.facebook.com/events/1937443973245675/

Sikeres versenyzést kívánunk!

 

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!