Liszensz kiváltás teendők

Liszensz kiváltás teendők
29
Jun

Mikor kiderült, hogy a FISE 2017-es állomásai közül egyik Budapest lesz, többen is írtatok, hogy szeretnétek PRO kategóriában indulni, és érdeklődtök a feltételekről. Így tudtok liszenszet kiváltani:

  1. Kérj időpontot sportorvoshoz, sportorvosi vizsgálatra. Míg ide eljutsz, haladj a következőkkel:
  2. Keress egy sportegyesületet, mely tagja a Magyar Kerékpáros Szövetségnek. Lépj be. Ha nincs ötleted, hozzánk is beléphetsz ÍGY -4.pont.
  3. Töltsd le a liszensz igénylőt innen. Töltsd ki, majd vidd el az egyesületnek amibe beléptél, és kérj rá pecsétet, aláírást a megfelelő helyre. (felcserélhető a 4.ponttal)
  4. Vidd el a liszensz igénylőt a sportorvoshoz a megbeszélt időpontra, kérj rá pecsétet és aláírást a megfelelő helyre. (felcserélhető a 3.ponttal)
  5. A hiánytalanul kitöltött liszensz igénylőt küldd el a licence@bringasport.hu email címre, mellékelj egy fehér hátteres (akár telefonnal készített) igazolványképet magadról. 
  6. Az eredeti liszensz igénylőt egy nyomtatott igazolványképpel együtt juttasd el az MKSZ irodába, vagy személyesen vagy postán: 1027 Kacsa u. 15-23. szám alatti ingatlan (Residence I Irodaház) II.Emelet, C Szárny.
  7. Az igénylőn megadott email címre kapni fogsz egy díjbekérőt. Fizesd be utalással, vagy személyesen egy MKB bankfiókban a díjbekérőn szereplő adatokkal: Számlatulajdonos: Magyar Kerékpáros Szövetség Számlaszám: 10300002-10223446-49020016 Bank: MKB Bank.
  8. Várd az értesítést, miszerint a liszensz kártyád elkészült, és menj el érte (ha messze laksz, kérd postán).  

*Csak és kizárólag így működik a folyamat. Máshogy nem.

*A kiállítás a kitöltött liszensz-igénylő beérkezésétől számítva minimum 1, max 2 hetet vesz igénybe. Vidékre postázzák, budapesti és környékbeli lakosok a fent említett irodában tudják  majd átvenni. Ha sürget az idő, felárért meggyorsíthatod a kártyakészítést, erről itt találsz információt.
*A liszensz adott évre szól.

*19 éves korig 3000ft, fölötte 4000ft a kiváltás díja.

 

Leave a Reply

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!