Liszensz kiváltás teendők

Liszensz kiváltás teendők
29
Jun

Miért jó a liszensz?

► Ez egy jelképe annak, hogy komolyan veszed amit csinálsz, más néven ez a versenyengedély.

► Bizonyos versenyeken mint pl. a FISE állomások,  vagy a hazai Országos Bajnokság csak ennek birtokában tudsz elindulni profi kategóriában.

►Mikor a sportágak között elosztják a támogatásokat, sokat nyom a latba, hogy ki hány liszenszes sportolót tud felmutatni az előző évről. Így azon túl, hogy lesz versenyengedélyed, a BMX Freestyle fejlődéséhez is hozzájárulsz.

Kiváltanád? Így láss hozzá:

  1. Kérj időpontot sportorvoshoz, sportorvosi vizsgálatra. Míg ide eljutsz, haladj a következőkkel:
  2. Keress egy sportegyesületet, mely tagja a Magyar Kerékpáros Szövetségnek. Lépj be. Ha nincs ötleted, hozzánk is beléphetsz ÍGY -4.pont.
  3. Töltsd le a liszensz igénylőt innen. Töltsd ki kézzel (vagy ITT gépen), majd vidd el az egyesületnek amibe beléptél, és kérj rá pecsétet, aláírást a megfelelő helyre. (felcserélhető a 4.ponttal)
  4. Vidd el a liszensz igénylőt a sportorvoshoz a megbeszélt időpontra, kérj rá pecsétet és aláírást a megfelelő helyre. (felcserélhető a 3.ponttal)
  5. A hiánytalanul kitöltött liszensz igénylőt küldd el a licence@bringasport.hu email címre, mellékelj egy fehér hátteres (akár telefonnal készített) igazolványképet magadról. 
  6. Az eredeti liszensz igénylőt egy nyomtatott igazolványképpel együtt juttasd el az MKSZ irodába, vagy személyesen vagy postán: 1027 Kacsa u. 15-23. szám alatti ingatlan (Residence I Irodaház) II.Emelet, C Szárny.
  7. Az igénylőn megadott email címre kapni fogsz egy díjbekérőt. Fizesd be utalással, vagy személyesen egy MKB bankfiókban a díjbekérőn szereplő adatokkal: Számlatulajdonos: Magyar Kerékpáros Szövetség Számlaszám: 10300002-10223446-49020016 Bank: MKB Bank.
  8. Várd az értesítést, miszerint a liszensz kártyád elkészült, és menj el érte (ha messze laksz, kérd postán).  

*Csak és kizárólag így működik a folyamat. Máshogy nem.

*Normál eljárásban a hiánytalanul leadott igénylés esetén a licenc nyilvántartó rendszerben való rögzítésének és a licenc kártya legyártásának határideje 5 munkanap! Vidékre postázzák, budapesti és környékbeli lakosok a fent említett irodában tudják  majd átvenni. Ha sürget az idő, felárért meggyorsíthatod a kártyakészítést.
*A liszensz adott évre szól.

*Díjak: 

Versenyzői licenc U7-U19 korosztály 3 000 Ft
Versenyzői licenc U23-Master korosztály 4 000 Ft
Gyorsított licenc kiadás (72 óra alatt) 10 000 Ft
Sürgősségi Licenc kiadás (24 óra alatt) 20 000 Ft
Általános licenc pótlási díj (10 napon belül) 1 500 Ft

 

Budapesti SportKórház elérhetőségei (sportorvosi vizsgálathoz):

• E-mail: info@osei.hu
• Telefon: +36 1 488 61 00
• Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27. Bejárat a Diószegi út 64. felől

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!