Elindult a BMXSuli! Tanulj profiktól!

Elindult a BMXSuli! Tanulj profiktól!
20
Apr

Elindult a BMXSuli!

Minden sportág kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a lehető legtöbb fiatalt vonja be klubjaiba. A BMX-ezésben nincsenek klubok, nincs utánpótlás nevelés sem, illetve ez a folyamat más színtereken, más módon történik: pl internetes videókból tanulva, profikon  vagy egymástól inspirálódva. Ez azonban nem vonz be mindig elegendő fiatalt, illetve nem biztos, hogy akit bevonzott, a sportnál is tartja. Sokan láttunk\látunk elkallódni srácokat akik bunny hop helyett vázpörgetést gyakorolnak, majd a sokadik (elkerülhetetlen) kudarc után keresnek valamilyen más elfoglaltságot.. A BMXSuli azzal a céllal jött létre, hogy fiatalokat toborozzon a BMX sportnak, illetve segítse őket abban, hogy a lehető leggyorsabban sajátítsák el a kellő alapokat, lehetőleg felesleges sérülések nélkül. 

Honlapukon olvasható: 
“A BMXSuli célja, hogy biztos tudást adjon a bmx-ezéshez, amelyre később felépítheted a saját stílusod és trükkjeid, és amit hasznosítani tudsz majd dirt-en, parkban, és street-en egyaránt. Nem edzők vannak, hanem mentorok, segítők, akik végigvezetnek majd egészen a bringakezeléstől az alap trükkökig! Nincsenek kötöttségek, kötelezettségek! Fontosnak tartjuk, hogy a bmx-ezés szabadsága megmaradjon, mi csak az irányt mutatjuk, a többi a Te dolgod!”

A foglalkozásokat a hazai BMX-ezés kiemelkedő alakjai tartják: Katona “Spenót” Máté, Turányi Rómeó és Dóka Ádám. A foglalkozások jelenleg a Görzenálban vannak, hamarosan a Zugló Skateparkban is elindul a BMXSuli. Aki szeretne jó kezek között fejlődni, az mindenképp próbája ki!

Bővebb infót itt találsz róluk: bmxsuli.hu

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!