INDUL A KING OF THE SPOT STREET VERSENY! 8HÉT 4SPOT!

INDUL A KING OF THE SPOT STREET VERSENY! 8HÉT 4SPOT!
11
Jun

Egy verseny ahol nincs nevezés, nincsenek nézők, nincs lámpaláz!

Mégis hogyan lehetséges ez?

A KING OF THE SPOT névre hallgató vadi új megmérettetésen street helyszíneket jelölünk ki Budapesten 2 hetente, összesen 4-et. A “beadási” határidő 1 hét, azaz 1 heted van, hogy elmenj az adott helyszínre és beadd a legdurvább trükköt, kombót vagy line-t amit csak bele tudsz sűríteni 15 másodpercbe! Kérd meg egy barátod, hogy vegye fel amit beadsz, majd küldd el nekünk, és itt jön a lényeg: a beküldött videókat megnézi a szakmai zsűrink és dönt ki lesz a spot királya az adott helyszínen!

Hogyan tudok elindulni rajta?

Mindössze annyi dolgod van, hogy a videót elküldöd nekünk a kingofthespot@livetoride.hu címre! Maximum 15 másodperc vágás nélkül, és nem kell tv stáb, elég egy sima telefonos felvétel is. Az számít mit pirítasz, nem az hogy a legújabb cuccal veszed-e fel! Nincs korhatár, és montis(MTB) videó is jöhet!

Hogy zajlik a verseny?

1 hét van a beadásra, majd az azt követő héten a videók kikerülnek a kingofthesport.hu-ra. A videókat zsűri értékeli Amatőr és Profi kategóriánként külön-külön. Továbbá akinek a legtöbb like érkezik a videójára, az megnyeri a Közönség Kedvence díjat!

Mit nyerhetek?

Értékes tárgynyereményeket: 1.-3. helyezettig díjazunk Profi és Amatőr kategóriában, továbbá nyereményben részesül a Közönség Kedvence, és Absolute díjat vihet haza a legtöbb spoton jeleskedő Amatőr és Profi, és a 4 helyszín alatt legtöbb like-ot szerzett videó főszereplője is!
Az első helyszín a Görzenál Skateplaza!

A hétvégi DROP THE STYLE versenyen már lehet is kattogtatni a kamerákat, így egyszerre két versenyt is nyerhetsz egy menettel!

A verseny teljes kiírását IDE KATTINTVA találod!

A díjak egy városi dzsembori keretein belül kerülnek majd átadásra, ahol a legjobb videókat le is vetítjük!

Ha szeretnél naprakész infókat kapni a verenyről like-old hivatalos facebook oldalát!

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!