A B.F.H. eddigi legnagyobb eredménye: A Boráros téren skatepark lesz!

9
Jun

2013 nyarán részt vettünk egy fővárosi egyeztetésen, ahol egy prezentáció keretében felhívtuk a kerületek vezetőinek figyelmét arra, hogy igen kevés lehetőség adódik a fővárosi extrém sportolóknak a gyakorlásra és fejlődésre. Előadásunk pozitív fogadtatásban részesült, és nem más, mint budapest főépítésze figyelt fel ránk. Az akkor induló TÉR-KÖZ pályázat keretében egy IX. kerületi tervezőirodával együttműködve terveztünk pályát a Petőfi híd pesti hídfője alá. 

Az akkori projekt és pályaterv nem valósult meg, sajnos a fiókba tették, így mi le is mondtunk az álomról, mely szerint végre (félig-meddig) fedett park épülhet a fővárosban. 

Nemrég azonban újra felkerestek minket, hogy bár kicsit más felállásban, de újraélesztik az elképzelést, és jó eséllyel meg is valósul a kezdeményezés. Az Orange Ramps-el konzultálva alkottunk egy új pályatervet, melynél igyekeztünk figyelembe venni a rolleresek, deszkások igényeit is.

Így tehát örömmel jelentjük be, hogy az eddigi munkánk legnagyobb eredményeként Augusztus 17.-én (Update) legkésőbb Augusztus 31.-én átadásra kerül a híd alatti, Boráros téri skatepark! 

Az építésről folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket, addig is íme a látványtervek:

Nehru_park_01_fin_OR Nehru_park_01_fin_OR02

 

© Copyright 2014 - Freestyle Hungary - Bmx for life!